Så let og afslappet gøres det. Firmaer, firmaer Vi har aftaler med firmaer om behandling/massage til deres ansatte, enten direkte på arbejdspladsen eller hos os i klinikken. Giv en hjertenskær et massage-gavebevis online. Vores kunder, privatperson, alle folk kan have behov for lindring og afslapning for det stress kroppen udsættes for dagligt. To trin for at købe gavebevis: 1 - Email os på for at aftale det beløb, du ønsker at give. 5 gange        . Gavebeviset afsendes til din e-mail samme dag. HVad end du vælger, vil vores terapeut kreere en unik behandling specielt til din hud. Pleje TIL TRÆTTE HÆnder, sIAM holistisk pakke EN BERØring AF alle FEM sanser touch OF thai style. Du vælger selv din behandling fra gang til gang og hvor ofte det skal være. Holstebro tlf., vi tilpasser arrangementet helt som I ønsker den hektiske hverdag for en stund, men også motionister og professionelle sportsfolk med specifikke skader, som kræver en fokuseret og intens behandling.

Dating for lesbiske danske porno piger

Andre kommer via anbefaling fra venner, familie og kolleger, som kan lide vores behandling. 2- Du vil modtage mobil-pay-nr. . Andre kommer via anbefaling fra venner, familie og kollege. Genopret hudens fugtighed og forsvar. Gavebevis online, vil du gerne give en dejlig overraskelse til en kær ven eller måske den helt særlige person i dit liv? Du vil elske, den friske foryngede følelse vores luksuriøse ansigtsbehandlinger gi'r dig! Nyd en dejlig dag i perfekt thailandsk atmosfære sammen med kollegerne. Medbring gerne egne snacks og drikkevarer. 1.650 10 gange        . Mennesker som ønsker at koble sig af den hektiske hverdag for en stund, men også motionister og professionelle sportsfolk med specifikke skader, som kræver en fokuseret og intens behandling.

       tlf. OG FØdder, blødhed til hænder og fødder med en dejlig afslappende behandling, som gør huden glat og fin. Ansigtsbehandling, forny ansigtshuden med behandliger der er skræddersyet til dig. Dine fødder og hænder vil takke dig. Gange        . Firma - arrangement, vi tilbyder firma-arrangementer, hvor vi behandler alle dine kolleger i skiftehold over hele dagen. Giv dig selv total afslapning og velvære med vores luksuriøse 'Top-Til-Tå' pakke. . Flere af vores kunder er henvist af læger.


Evelyn is a super slut.